gender revel

hi Kwan2 Cara nak tau baby boy ke girl tampe scan any tips kawn yang Ada pengalamn bole degn saya #pregnancy #ingintahu

gender revel
1 Trả lời

Susah nak cakap mommy. Petanda yg orang dlu2 gembar gemburkan pun kdg kurg sesuai digunapakai masa skrg ni. Klu x dpt buat detail scan. Xpe. As long as review kkia bgtaw ibu sihat baby sihat. Alhamdulillah. Yang penting baby dlm perut sihat & cukup gerakan. Mommy jgn risaula. InshaAllah baik2 je. #TAPSupermoms #TAPactiveusers