Baby lepas cucuk 2bulan mmg akn meragam kea..?

Kurang mnyusu..tidur pun skejap2..kerap mnangis dn hnya diam bila dia tido..adakah effect dripada cucuk tu.. #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

setakat ni, anak saya lepas cucuk ok je. meragam mungkin pada sesetengah baby. just make sure dia tak demam and ada bintik2 merah. kalau jd dlm 24jam kena refer doctor

Baby Saya pun sama ....menangis Jew ...Sy sapu yu Yee oill...dah okey dahhh....

Tak semua baby demam slps vaksin.