Nk tnya mcm mane nk trnkan kuning baby? Hari ni sy hari ke 10 esok Isnin pergi KK. Hrp turun kuning

8 Các câu trả lời

mom boleh bnyakan mkn dan minum kurma banyak dan juga anggur hijau inshaaAllah , sbb susu mak pn membantu jga utk turun selain formula klau tk boleh juga bgi lh susu formula misi saya ajar.biasa nya mak jenis darah O yg ank susah turun kuning ni

4mo trước

terima kasih petuanya.. tapi Sye darah A+ 🥹anak first seminggu dah ok.. yg second ni je da Smpai 13 hari esok hari ke 14 kena pergi kk semula utk cucuk jarum dkt tgan .. dari keluar hospital smpai skrg ulang alik pergi kk je 🫠mgu depan app dkt hospital pulak ..

anak saya pun kuning sampai 20 hari. saya bagi susu formula juga untuk kerapkan lagi penyusuan dia selain susu badan, alhamdulillah dapat discharge lepas seminggu cuba.

Susukan baby sekerap mungkin dngn bgi mndi air cap badak . Inshallah kuning turun . Ank saya dari 156 turun jdi 84 so dh tk pyh ulang p kk dh alhamdulillah

Susukan baby dgn kerap sis. Try jgk mandian daun kucai / daun dukung anak / herba2 di kedai cina

Susukan baby dengan kerap. Kene paksa kejut dia juga bangun untuk susu

4mo trước

kerap susu .. berak kencing semua banyak kali tukar, ni baru balik kk kuning naik dari 173 ke 189 🥲

sy guna nahla balm dgn mndian kuning tasneem natural

terima kasih semua atas petuanya 🤗..