Kucing blh tahu kita pregnant?

Kucing sya ni suka betul baring atas perut lpastu knead d perut b4 saya dpt positif upt tadi pagi. Ada x sapa2 yg kucing dorg suka baring n tdur atas perut sblm tahu pregnant lagi?hehe

Kucing blh tahu kita pregnant?
21 Các câu trả lời

mcm kucing saya. pregnant dua kali, dedua jugak subuh je lompat kat perut. mula xperasan knp lah dok lompat, cek upt naik dua line. yg pregnant skg, mmg setiap hari baring kat tepi perut. manja lain mcm, kdg nak g bilik air pun ngekor.