anak 8bulan

korggg... saya tinggal dgn mertuaa. anak dah 8 bulan. bila sy masak letak minyak or tumis2 .. tok dia msti marah sy. xyah letak minyak lah. budak tu kecik lagi. . pstu bila bagi telur pon. tok dia ckp. xyah la bagi telur. umur setahun baru boleh bagi. bila sy ckp nurse yg sarankan suruh letak minyak dan try telur . dia ckp nurse tu tipuu jaaa..🥲 sy pon terdiamlah bila sy suap anak mkn 3x sehari .. dia ckp plak. perut budak tu kecik lagi. bagi mkn sekali dah la. lahaiii. sy jdi serba salah nk msak kdg2 tu. kdg2 nasi trlebih. . letak dlm peti ais. pon kena bising jgk. . xyah la simpan2 xelok. . msak je hari2 . tapi hari2 sy yg jaga anak . skrg waktu dia nk bermain je. kurang tdo. . penat sgt2 . malam pon tdo tak berapa nk jerap elok. pusing sana pusing sini. pstu terjaga. sy tkur berat bdn anak x naik .. nk jamu anak mkn pon salah. salahh dan salah😭😭😭😭

1 Trả lời

ignore dan masak je..syukur la ank selera nak makan..masak utk 3x makan terus.