32 Minggu

Hi korg, nak tny, saya ni dh masuk 32 minggu, asyik lah terkencing jer penat pergi bilik Air. Pastu kena lelangit pecah. Ada sape2 kena x mcm saya? Rasa nak demam dah. Pastu gigi pon rase sakit. Knp ye?

2 Các câu trả lời

Normal tu. Baby semakin membesar jadi pundi kencing tu makin sempit sebab baby himpit. Sy pun sakit gigi masa hamil. Baby nak bina tulang, jadi dia ambil kalsium mommy. Mommy banyakkan minum susu atau ambil supplement kalsium. Lepas bersalin nanti hilang.

5y trước

Tq taw.

normal awakk