Detailed scan

Korg biasa buat detailed scan bila?

11 Các câu trả lời

masa 1st pregnancy sy buat 28weeks dkt hospital umra..agak lewat tp sonographer tu myb dah berumur n experience byk,so dia pandai la cek..n mesin yg dia guna pun high quality kot..smooth je cek...serba serbi dia explain..puas hati dgn byrn 179(tahun 2019)

Detail scan biasa buat dlm 20weeks mcm tu.. klau kurang takut xjelas sbb kcik lg dan klau lambat sgt pun xboleh sbb anggaran dan ukuran dye dh lari sbb baby dh besar

Detail scan biasa 20-22 weeks untuk check pembesaran baby/ gender. Untuk scan confirm pregnancy between 9-10 weeks.

Saya tak tau kena buat detailed scan masa minggu 20. Sekarang dah 7 bulan, doktor kata dah tak payah buat. Sedih saya.

Growth scan 0-40 weeks . Details scan 24-28 weeks . 5D scan 30-34 weeks .

20w sharp, alhamdulillah nampak jelas semua including baby's face. Depends dgn klinik

detial scan sesuai 18-24weeks kalau lebih susah nak lihat

saya doktor suruh datang 2 minggu lagi (19 week) utk buat detail scan

23weeks ke atas should be okey . Tp jgn lambat sgt over 28weeks

Sy masa tu buat 24week,,da nmpak la semua