Setiap kali scan kepala baby kat laluan

Korang sini smua sama eh setiap kali pg scan mesti kepala baby kat laluan cervix. Dari awal kandungan smpai dah 25w ni scan je mesti kepala kat laluan🤣 Kadang terpikir juga dia prnah berpusing tak dlam rahim sblum ni.. Harap smpai la due nnt kepala kat laluan la. #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

sbnrnya dia dh pernah pusing tu cuma stiap.kali scan pndai dia sentiasa kt bawah xnk bg mama risau. nnt dah 36w klau kepala dia kt bawah mmg okay dah tu x gerak dah sbb x muat dah nk pusing haha

11mo trước

Harap2 smpai due pun kepala kat bawah la.

ye sye dr 20 weeks.. Alhamdulillah kdudukan mntain smpi bsalin..

11mo trước

Alhamdulillah.. smoga baby saya pun sama mcm tu hehe..