Pregnant 6 week..

Korang scan 6 week..ada nampak x ?? Tadi sy g klinik nak scan..tpi doctor cakap x nampak lagi..pastu doctor ada bagitau,kemungkinan mengandung luar rahim 😭😭 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

19 Các câu trả lời

sy pergi scan 4weeks xnampak apa. 6weeks nampak kantung. 8weeks nampak heartbeat baby dh 🙂

Sis 1st baby ke ? Myb tak brpa nmpk lg . Tggu 2/3 week lgi lah bru nmpk . Sbb awal lgi tu

my baby mse 5weeks esok genap 10minggu da bleh rse sumthing kt perut baby bergerak kot 😅😅

3y trước

wah..best nyer 🥺🥺

sy scan 5w6d dah nampak kantung.. tp kantung jela

Sis kena pegi scan lagi dlm 8 weeks camtu baru nampak

saya scan 4 week 5 days dah nampak kantung baby

3y trước

Aah sis mgkn ikut jenis kandungan jgk laa . Kalau bby 1st mgkn lmbt sikit kot nmpk jntung

maybe 8w keatas baru nampak

sy 10week bru nmpk sis..

8w ke ats bru npk sume sis

3y trước

😊😊