Late period

Hey korang saya kina saya masa first day late period kina ada keluar lendir +sedikit macam darah lepas tu kina minta pendapt doc dia kata mean awak period lah 😅dia tanya kina dh berapa hari cycle day kina ckp lah dh nk masuk day yg ke 32...sekarang ni day 6 kina late period agak agak bila patut kina uji urine test 😕kina takut result -ve kina tak mengharap sngt tapi bila dh tak period ni makin bedebar debar rasa ..sebb kina jarang late period selalu on time 🥲

Late period
1 Trả lời

bleh cbe test..sbb klo +ve tkut pape jdi dkt baby..

4y trước

Ada juga test tapi 3 kali test tiga kali line dia tak terang sngt dh plan gan suami nk tengok bulan 2 ni macam mana ..kalau kata tak period juga kina ambil keptusan pergi checkup terus