Pregnancy Glow

Hi korang pregnant kalau glowing girl ke boy?Saja je tnya I 4m belum scan gender nk scan masa 6m nanti.Before this 2 boys dua2 pregnant mmg glowing tmasuk yg skrg.

1 Trả lời

sya anak 1st boy suka makeup, kulit pon glow je cantik walaupun xde pakai apa2 produk. anak ke 2 girl, sya xsuka makeup tapi kulit still maintain glow. preggy ke 3 klini,kulit xglow tpi Kalau bandingkan kulit sya sblom preggy,sya rsa kulit sya yg skrg lgi sihat susah naik jerawat,rsa fresh walaupun xpakai apa2. tapi x check gender lgi klini prggy boy ke girl🤭

1y trước

Tula sis dh brpe months sy baru 4m tggu 6m baru nk bt details scan skali gender.Glowing and rajin je bersiap skrg sama mcm abang2 dia dlu🤣tk kisah la mana2 kan try again kalau boy lg hehe