Gender Scan

Hi, mommy semua, haritu pergi buat details scan. nak tanya kalau macamni girl ke boy? asalnya scan flat je (gambar1) doctor cakap girl dah nak habis scan tu saja scan gender lagi sekali keluar gini pulok (gambar 2) hihi doctor cakap nanti 26/27weeks boleh try scan gender lagi sekali 🥹🤭 #firstbaby #firstmom

Gender Scan
4 Các câu trả lời

nmpk mcm girl....sbb sy bru ja scan gender ank nom 2 mmg nmpk jls bird nyaa....arwah ank sy yg firts dlu pon boy jgk npk jls bird dia....

nampak macam boy tu hehe ....tapi taktahu la kot² yg nampak timbul tu tali pusat dia ke apa...

hi mommy , hritu scan baby time 20weeks , ble nmpk tak gender girl or boy?

2y trước

Girl

girl tu