Pening kepala

Korang pening/sakit kepala waktu hamil mkn ubat apa eh.. activas boleh ke..

4 Các câu trả lời

Dr xkasi consume ubat lain selain paracetamol kalau sakit kepala penin, sbbnya mg tinggi. Bahaya..Paracetamol je yg ssuai utk ibu hamil jika sakit n penin kpala..saya pun kerap sakit kepala. Selalu hidu minyak aromatherapist je nk bg hilang sakit kpala..

panadol biasa boleh. actifast panadol tak boleh sbb tu ada tambahan yg tak sesuai utk pregnant

Tanya doktor tempat buka buku pink. Dia bagi paracetamol 1 biji sekali makan

paracetamol 500mg sahaja