Rasa Perut Mengeras

Hi korang, mcm mana ya rasa perut mengeras tu. Adakah sakit? Sy skg 36 weeks. Masih curious dan bimbang jika tak perasan tanda2 bersalin tu.

4 Các câu trả lời

Kekerapan mengeras tu sekata selang beberapa minit ke? Kalau ya, terus ke PAC untuk pemeriksaan. Jika tak, pantau tanda bersalin yg lain, keluar air ketuban & blood show

sama..37w tgh mengeras dr smlm rasa kerap plk mengeras.. rasa xselesa kt bwh perut… perlu ke hosp ke??keliru sbb xde tanda lain

4mo trước

klau rsa blik2 nk berak tp tkde jgk haa pg la hosp… prut mengeras tu biasa sbb bby duk dlm tu dh smpit ssh nk bgrk

sy dulu xde tanda tiba" air ketuban pecah and terus pembukaan 8😅

4mo trước

sakit perut biasa je mcm masuk angin air ketuban pecah baru sakit sgt² dlm 1jam camtu sy terus beranak

follow .sya 36w rajin mengeras keliru sya

4mo trước

dh smpit tu tulah kerap mengeras…. slgi tkde tnda mcm sengugut ha bukan lah tu….