Boleh tak minum air kelapa sementara tunggu bukaan cm

Korang, kita kat hospital ni, dah induce prostin 2x tapi bukaan 4cm, constraction pun sakit malam semalam je, skrg sakit biasa biasa yg bole tahan. Ttbe rasa nak minum air kelapa skrg ni, bole tak? Hrini kne pksa beranak jugak kalau 12 jam ni takde bukaan sngt, dr pecahkan ketuban dngn induce drip, bole tak minum air kelapa skrg 🤣

2 Các câu trả lời

err air kelapa buat contraction ke? sy minum masa pregnant lg...xde apa2 pun

Air kelapa ni bila bila boleh minum