Tolong blur gambar yang patut blur

Korang kalau nak pos gambar tolong la blurkan gambar yang tak sepatutnya, kesian kat kami tengah scroll scroll tengok gambar gitu, bukan apa, kadang ada je manusia penggeli so kesian la kat diorang…

16 Các câu trả lời

Kalau boleh jaga adab. Dan belajar lah hukum2. Yang macam ni, kena ada common sense bila nak post berkaitan najis atau sebagainya yang tak patut ditunjukkan. Masing2 dah boleh fikir. Betul kan? Sebab kita tak sama dengan semua orang. Ada orang okay ada orang tak. Tambahan post gambar scan kita, itu aurat ya. Kena tahu tu. 😊 no hate cuma beringat ingat sesama kita