Tolong blur gambar yang patut blur

Korang kalau nak pos gambar tolong la blurkan gambar yang tak sepatutnya, kesian kat kami tengah scroll scroll tengok gambar gitu, bukan apa, kadang ada je manusia penggeli so kesian la kat diorang…

16 Các câu trả lời

percaya la nnt mesti ada yg komen. kalau tak boleh kenapa tengok juga. kenapa kena tengok time mkn. sbb pernah tegur tp kena mrh balik. dah time tu ja free utk scroll tengok

7mo trước

Bodo yg komen tu. senang je nk ajar Parents mak bapak yg xpaham dan bendul mcm tu biar je gmba baby dia org buat melanca* baru padan muka