ingin tahu

Korang guna losyen apa tuk kurangkan strechmark... Pregnent brpa bln guna...

18 Các câu trả lời

lotion semua ni kena pakai awal pregnt...tapi hanya dpt mgurangkan shj sbb ikut faktor kulit gak...mcm saya anak 1st-3 ni mcm2 guna dr mahal sampai yg biasa mmg x hilang sbb badan saiz badan kecik dan kulit nipis so bila prgnt saiz perut merenggang kan...rehdo je huhuhu

Sy ank first n second xde strectmark.. Xde pakai pape lotion pun.. Just mindset tu, jgn garu laa kalo rase gatal.. Huhuu.. Now preggy no3..

Sy pakai palmer cocoa butter.still smpai 31 minggu pakai lagi.dari awal smpai skrg.alhamdulilah xde stretch marks 😊

5y trước

tak ada langsung ea? berat naik bape dh spnjang mngndung nih? sye pakai jugak tapi tetap ada naik entah lah mgkin ada tr skip ke apa

Kalau nak cuba sesuai ke tk sample byr pos rm5 shj. Buleh tgk dkt fb pages sample percuma malaysia

Sy beli yg jenis ni. Jenis lotion. Dia ada yg butter jugak, tp sy xsuai pakai perut naik ruam.

Jgn garu belly even it’s so darn itchy 😅 insya-Allah stretch marks free! ☺️

Sy guna bio oil..lgi awal kita guna lgi bgus..mksd sy start awal kandungan

Pakai deildaz serum stretchmark. Selesa n tak melekat langsung.

Palmer cocoa butter... pkai dr tau pregnent smpai skrg...

Awl2 preggy dh blh guna dh lotion tu.. palmer pn ok