Air kencing keluar protein.

Korang doktor kat KK sy suspek sy ni buah pinggang bocor, diaorang ckp dalam air kencing sy ada protein yg sangat rendah🥲 due sy sepatutnya 17/9 ni..tpi doktor suruh serah diri & nak masukkan induce/ubat 10/9 ni..🥲 persoalannya boleh ke kena serah diri awal dari tarikh due dan dipaksa bersalin awal? Takut keluar-keluar baby kecil sangat je🥲

1 Trả lời

masa sis serah diri tu nanti sis dah berapa week time tu ? berat baby sis sekarang berapa kg ? saya rasa doc lebih tau untuk kebaikan baby n sis sendiri . mesti doc dah check condition baby sis sesuai tak keluar pada tarikh tu . sis jgn risau .