Dah habis pantang

Korang dah habis pantang terus minum ais tak masalah apa apa ke??#1stimemom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Hari ke 3 bersalin masih di hospital saya dah minum ais 😂 Alhamdulillah takde masalah pape pun. Ais dah masuk perut jadi suhu badan so takde issue bagi saya

Saya masa pantang lagi da minum ais. tp ade kawan minum ais time pantang terus turun darah. ikut badan masing2 kot.