Saja Tanya

Korang dah cek pregnancy test korang buang ke ada yang simpan?

18 Các câu trả lời

Yang positive simpan, sebab ada setengah kk or doctor nak tengok upt yg kita dh buat utk sahkan kita dah mengandung. Lepas dah confirm tu buang pun okay.

Ambik gmbr. Gmbar simpan utk koleksi peribadi ja. Upt tu buang. Sbb bnda tu njis kot. Kena air kncing. 😅

Tgkap gmbr lepastu buang. Rasa geli plk nak simpan sbb dah kena sir kencing 😅

Semua negatif... buang la.. kumpul banyak2.. sakit plak hati kite...😅😅😅

setakat ni masih simpan ( baru check x sampai sebulan) tp nanti2 buang la. hihi

Simpan sekejap pastu dah puas hati tgok baru buang

Yg negatif buang, yg positif simpan lagi 😆

Simpan dalam plastik kecik yg ada ziplock tu

Buang. Lps cek terus buang dlm tong sampah.

sy smpn.. yg pregnancy sblm ni pn smpn..