Share pencukur

Korang cukur bawah pakai pencukur apa yang mudah tanpa perlukan bantuan suami, boleh share sekali dengan gambar tak? #ingintahu #firstbaby

20 Các câu trả lời

sy pakai shave biase je buat perlahan-lahan sapu sabun bg licin n rasa guna tangan...😉

1y trước

Thankyou

saya pakai veet sis . kat watson ada . sapu lam 3 minit lpastu bilas . mmg cabut hbs

Saya mintak tolong suami je... Dia guna pisau cukur Gillette dan guna Gillette Foam.

Blh pakai yg biasa cuma guna cermin je.. kedudukan yg selamat dan selesa la sis ya..

Pakai shaver biasa je sis beli kat watson. Saya shave rasa guna tangan sndiri je .

saya pakai shave biasa ja sis.. rasa dgn tgan tk pun tgok cermin..

sy beli yg brand philips...guna bateri senang je shaver

beli trimmer dekat shoppee.... murah je.. tak sakit...

Shaver biasa je. And sediakan cermin kecik. 😃

Beli krim utk tnggap bulu yg boleh utk private part

1y trước

ui. tak pedih ke