HB LOW! NEED HELP!

Korang, buntu laa hb makin low.. Boleh tak suggest ape yg ok untuk naik kan hb.

21 Các câu trả lời

pati delima, jambu batu, any protien yg berdaging merah, kerang. skang makan ubat apa ? dh brapa weeks pregnant ?

saya ambik nutrilite amway iron folic tuu doktor sllu puji hb cantik... tp nk ambk tu kna saran dr doktor dulu tau

try minum susu hl marigold low fat..saya amalkan sejak sblm hamil lagi..alhamdulillah hb saya sentiasa 14.5 je

cuba minum susu calla milk...sbb sy minum mmg hb naik n btul jgn minum kafein jgak

2mo trước

ya betul.sy minum calla milk dan pati delima gulsan.hb cantik je sepanjang pregnant.plus baby lahir putih melepak padahal sy dgn suami kulit cekelat 🤣

Saya minun minyak kelapa dara , alhamdulillah naik . Dari 10.4 ke 11.4

yang confirm, u kena stop minum kopi...tu yg I buat masa hb I low...

nurse sy tukar kan ubat zicofer .. baru HB sy okey sikit

mkn ubat bersama air limau nipis atau limau kasturi..

Saya mkn daging hb terus naik daripd 10.4 ke 11.9

jambu batu dengan kerang . saya amalkan ni je