Bukak Buku Pink

Korang bukak buku pink berapa minggu? Pengalaman pertama 🌼 Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua💋#firstbaby #firstmom

28 Các câu trả lời

Saya baru je call kk area saya ni nak book buku pink ni. Pastu staff cakap nanti dorang call balik sebab ramai sangat tengah nak buka buku pink dorang cakap

Better scan dulu dkt private utk confirmkan heartbeart dlm 8w ke atas. Lepastu boleh bwk scan pergi KK utk booking. Lagi senang tayah pergi byk kali ☺️

kena call tnya kd area sis. n nurse mana yg incharge kt kawasan sis. alang2 buat je appointment terus

Boleh call kk bila boleh buka buku. Dorang akan set bila tarikh dtg utk buka buku pink.

6week dh buka sbb firstbaby stelah 4tahun lebih menanti .. Buka awal xkalut😂

16w baru pergi KK buat buku, nurse tak membebel cuma tanya je kenapa lambat😂

Saya 9 minggu terus booking , then terus proceed scan semua kat kk 😊

pertama kali dapat tahu hamil terus buat buku(7minggu)♥️

Biasa 12minggu macam tu. Kandungan masuk 3 bulan dah kena buat

8weeks. Sy mase kandungan 5w3d da pegi kk utk set appointment.