Air Cendol

Korang betul ke air cendol x leh minum ke boleh je?#firstmom #ingintahu

8 Các câu trả lời

saya rujuk dietitian. kalau nak cuba makan manis, saya akan cek gula. makan cendol tgh hari, gula memang mencanak naik sampai malam. 2 kali cuba mmg tinggi. maybe bahaya gula tinggi kot.

sya mkan ja, cuma cendolnyaa pkai susu cair bkn santanm sbb klaau santan rsa berlemak sgt. rsanya spjg pregnant ni cendollah mknan yg sya suka mkan heehe. tpi manis yg light2 ja lah.

Santan cendol biase dah dimasak dan dimasukkan garam untuk seimbangkan dengan nisan jadi lemak manis..boleh makan no problem

boleh je minum cuma klau ada gdm elakkan makanan&minuman manis

boleh minum selagi tak ada alahan sis😁

Tak boleh sebab apa?

2t trước

I see. Kalau sebab manis tu logik la. Yang part santan tu tak logik. Santan tu dah didihkan, bukan raw.

boleh.minumla