Ubat KK atau beli farmasi

Hi korang , antara ubat kk bagi (asid folic,vit b complex , iron) atau zoncofer mana lebih baik ya.. sy tak lalu nk makan 3 ubat sekali ingt nk beli zincofer je.. agak2 boleh ke tukar ubat .. terima kasih

1 Trả lời

zincofer tu iron supplement. kalu sy mmg x tolerate mkn tu sbb jd pening yg lama. mtk tukar n dapat new obimin. alhamdulillah ok. supplement mcm folic acid tu mmg wajib kena mkn.

11mo trước

yg tu x sure. sbb sy still makan calcium, new obimin n folic acid tu.. esok ada appointment kk, sy confirmkan..