Morning sickness

Hi korang. Ada tak yang pregnant first trimester nih atau sepanjang pregnant tak pernah kena morning sickness ? Normal kan ? #ingintahu #bantusharing

8 Các câu trả lời

hi.. ye saye pon jenis xkne morning sickness sepanjang mengandung. alhamdulillahhh... ni pregnant kali ke2 pon alhamdulillahhh sihat je xde alahan cume badan cpt penat je bile buat keje rumah lame2.. so xyah pakse2 diri buat keje berat even rase diri tu sihat je.. normal je tu sis

anak no 1 & 2 morning sickness teruk jugak .x sempat smpai toilet dah muntah.. ni no 3 Alhamdulillah xd pulak cume kerap xselese kat belah kanan perut.. harap baby ok la

normal sis..saya pregnant yg pertama takde morning sickness..now pregnant yg kedua ni tak Tau LG...so far dlm 6week terawal ni takde la rasa morning sickness

Hi sis. Skrg saya 6w2d and takde morning sickness lagi sejak tahu pregnant. 2 hari lepas pergi klinik utk scan and baby dah ada heartbeat ❤️

Normal… sy skng tgh prgnant ank ke3, alhamdulillah semua xde alahan.. tp sy diuji dgn sakit2 bdn or sakit kpla.. dr awal smpai la abis 😅

Normal.. sy 1st pregnnt ja teruk smpai berat badan pun turun.. yg kalini alhamdulillah alahan tak teruk, mual² ja.. makan pun okay 😊

Normal. Family saya pregnant semua sihat2 ja. Takda muntah2 ke loya. Mkn selera ja. Tgk mmg best mcm tak pregnant. Aktif 😄

Hi. normal.