Stress dgn perangai org

Korang ad pengalaman x hadap biras yg pemalas bgun tgh hari lpastu dh bgun mkn sarapan yg saya dan mak mertua masakan lpastu tgh hari kami tungtang2 kat dapur dia duduk dalam bilik taknk jengah ke dapur langsung.. Anak dia nk mkn pun mak mertua dan saya yg masakan... Paham tak perasaan saya yg tgh ngandung msih loya2 terpakse hadap perangai pemalas dia dah siap msk tgh hari.. Anak beranak dorang mkn dulu... Mak mertua dan bapak mertua x ckp apa diam je klau saya dlu salah skit kne tgur... Kandang tu mcm pilih kasih...

2 Các câu trả lời

takpe puan. saya pernah menghadapi tu dalam jangka masa yg lama. anggap lah itu pahala. dan semoga asbab puan tolong biras tu, Allah tolong pulan mudah utk bersalin nanti. banyakkan redha dalam hati. kalau ada masa yg sesuai, puan tegurlah elok2 kalau x tahan sangat.

biasalah kalau duduk dengan biras & mak ayah mertua. Saya faham perasan puan 😌