Kontraksi palsu firts mom. Due date 18/2

Kontraksi palsu ni macam mana ya sakit nya? Minggu lepas dalam seminggu dalam 3/4 kali rasa senggugut. Haritu checkup ngadu dekat misi , celah kangkang saya sakit then rasa senggugut sikit tak sakit mana pun biasa saja .. then misi cakap tanda” nak bersalin tapi tak cakap contraction palsu atau pun betul. #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Beza contraction Palsu dan betul adalah kekerapan selang beberapa minit dan jam.. Jika selang 5 ke 10 minit sekata, contraction betul. Jika selang jam Palsu. Puan tunggu hari je kan? Pantau kekerapan dan tanda bersalin yg lain

5mo trước

Get ready & all the best