VIP IG Giveaway! 🎁

Kongsikan dengan kami bilakah waktu yang anda rasa paling cantik di VIP IG page, dan berpeluang untuk memenangi MARHUNA® Hijab Gift Set bernilai RM 300! Jom sertai di sini: https://www.instagram.com/p/Cgs4XWEP2JM/

VIP IG Giveaway! 🎁
4 Các câu trả lời

Bayi pertama saya. Khususnya di trimester kedua. Kulit saya jadi licin dan mulus. Perut makin ketara dan berbentuk cantik. Saya lebih bertenaga untuk melakukan aktiviti. Perkara-perkara ini buat saya lebih yakin diri dan paling cantik. Terima kasih anak ibu kerana hadir dalam rahim ibu, dan buat ibu rasa cantik sentiasa. 😘

2y trước

Hi Ibu, terima kasih kerana berkongsi pengalaman anda bersama kami. Tapi jika ibu nak menang contest ni. Anda boleh signup jadi VIP member dan masuk peraduan di situ ya.

sepanjang sy mengandung..sb sblm ni sy x suka bermakeup @ berhias tp setelah mengandung sy jd suka berhias & ramai y kata aura cantik dari baby dalam perut😊

2y trước

aduhhh...xde moodlah nk make up pas mengandung

sepanjang kehamilan sbb hari2 pegi kerja akn makeup dan muka x naik jerawat tp makin cerah.. ramai kata aura baby..

ya