Hi ibu2, nak tanya selalu dalam LR perlu bawa baju baby atau tidak ? Jom kongsi pengalaman

Kongsi pengalaman

2 Các câu trả lời

hurm..kalau brsalin normal sy kurang psti ttg ini..tp mcm sy dlu brsalin 34minggu bby prem..nurse kata tak prlu siapkan baju just guna pakai baju yg hsptl sediakan shj.nk discharge baru sediakan baju kita sndri..just sediakan pampers jela utk bby..mg dpmudah segalanya..aamiin

hye ibu. boleh bertnya ke pac area sis ya. sy bersalin normal hospital temerloh tk perlu bawak baju baby. just pad tali n pampers baby je. lain semua diorg sediakan. lain hospital, lain sop.