Perut mengeras

Knpe eh perut kerap² dye keras belah kiri ? & Ade yg tegur perut besar ? Sedangkan bru 28 weeks . Ade yg tau tk ? Itu normally or what ? Can u all explain to me ?

1 Trả lời

kerap2 tu sberape kerap? saya pun ade mgeras jugak, tp lepas makan 🤭bkn mgeras je, bby gerak active pun ye..yg pasal perut besar tu, abaikn je puan..asalkan puan & baby sihat.

2y trước

same la..doc kate klo mgeras lme dlm 10 min kne pegi hospital trus.