Baby Kicking

Knp ya stp kali baring mengiring ke kiri atau ke kanan mesti baby tendang kuat? Baby tak selesa ke? Time duduk kat kerusi dia senyap je..bila ibu nya ni nak berbaring, terus kena kick kena punch ? risau juga kalau2 baby tak selesa.. #27week

2 Các câu trả lời

Biase laa tu sis.. Mg time baring laa dia bru nk bgusti.... Time dok rilex, dia diam elok jek kn. Bby dlm perut pun skrg daa bijak pndai... Huhuu....

5y trước

😆 Haaa.. Tu la.. Bijak betul.. Time ibu nya nak berehat, time tu jg dia bgusti.. Sampai naik risau dibuatnya..

sbb terlalu selesa , die kick😂

5y trước

Oh, yeke.. 😅