kne seluk

Kne seluk ni memang sakit sangat2 ke? Sy tengok momy2 lain yg kne seluk mcm cool je..tapi bila sy kene..smpai aduh2..smpai peluh2...ke sebab bukaan sy baru 1cm rasa sakit yg amat sgt? Ada tips x momy2..skrg tggu kne seluk lagi?

19 Các câu trả lời

Depends pd doc jugak tu sis. Kalau doc tu ganas, sakit la. 😂 Selalu doc cakap tarik nafas masa dia nak seluk tu.

Masa nak kena seluk tu tarik nafas then tahan..kalay hembus cpt tarik nafas balik.cara tu kurang sakit

Semoga d permudahkn..sya pena kna seluk msa cek bukaan d emergency,sebab bleeding..mmg tak selesa.

Rse sakit skit kne seluk tu..mse sye besalin dkat 7 8kli kne seluk..last2 czer saba je lah..

Kena follow ckp nurse dgn doktor ja alkisahnya. Relax bertenang. Baru tak rasa apa apa hehe

Time nak seluk, bagi relaks otot kaki & pinggul.insyallah kurang sikit...

😇💪 Tarik nafas dengan cara yg betul dpt mbantu. Masa saya, nurse ada ajarkan.

Sabar ye.. InshaaAllah smua kesakitan tu digantikan dgn pahala dr Allah

Tarik nafas..relaxkan badan...