Risau plk.plsss tlog

Knapa ya kdg2 klu mlm2 bila nk trkncing sgt..bila kncing rsa nk runtuh rhim..brt kt rhim ..punding kncing ka atau kndungn mslh?btw sy kuat mnum air ..air kncing stiasa jernih..mustahil sbb kncing ktor

11 Các câu trả lời

mungkin sbb pundi kencing terlampau penuh.. kalau belum buka buku pink lagi cpt2 buat.. in case apa2 jd andai kata gugur tp tkde buku pink, sesetangah hospital tk nk amek case n ckp kita just period.. bila dh ade buku pink atleast ada bukti kita pregnant

2y trước

sy bkn lebih kpda kerap kncing.tp lbih kpda tahan kncing dlm sejam dua punding kncing dh rsa nk meletopp

Sy pernah juga, and sy tnya doctor pakar. He said normal sbb perubahan hormon masa mengandung. Lagipun rahim akan meregang untuk bagi ruang baby membesar. Kalau tiada pendarahan, it should be okay. 😉😉

2y trước

sis rasa mcm mne

Kemungkinan sbb pundi kencing sis penuh dan ligamen start tegang bila mengandung ni.. baby start tekan pun 1 hal jgk.. selagi xda pendarahan ke apa² yg xnormal tu InShaaAllah baik2 je

2y trước

sy syak pn sbb punding kncing pnuh start rsa senak klu tahan lma

Setahunsy kalau air kencing jernih,buah pinggang akn bekerja dgn lebih kuat...air kencing yg elok warna kuning jernih ..ni doc la yg ckp

anda xkesorangan puan..sy pun mcm tu..klu dh bgn mlm cpt2 g toilet..skrg ni sy rasa xdpt kawal rasa nk kencing tu..

2y trước

18w+ sis..sbnrnya sy xtahan kencing pun..bila subuh bangun tu g toilet sakit jugala..sy slu kena awal pagi

ke sbb punding kncing dh pnuh sgt..tp kncing xde byk sgt ..biasa ja..air kncing pn putih

2y trước

xde rsa xlwas..mksd sy nk kncing mcm sebaldi..tp xde la byk cmtu..kluar secwan..cuma sakit tu mcm air kncing nk meletop dh

normal je sy pun kuat kencing.. mlm2 kompem tjaga sbb nk kencing

sis try mnum air barli suam...

Dah brapa bulan tu sis ?

2y trước

blm

pregnant ke?

2y trước

erm.. InsyaAllah xda ap2 kot.. bnykkan brehat yaa.. tp klu risau bole rujuk ke dokter..