34 minggu berat baby x ckup berat.

Kna tahan wat sbb berat baby 1.8 kg 34 minggu.spattutnye 2.1 kg lau dah 34 minggu.

111 Các câu trả lời

saya pun sama. doc cakap baby kecik. doakan berat baby naik k. 🙂

3y trước

saya Pon sama doktor kata bby kecik Time tu saya dah 39minggu doktor nk refer saya kt Hospital besar tapi disebabkan saya lagi seminggu dah nk bersalin so tk pergi la..bila dh bersalin bby besar plk 2.9kg 😅

berat baby bergantung pada saiz dia. jd bnykkan minum susu ya. bg berisi sikit

Mau tny korg buat scan 34weeks ni kepala baby dah dkt laluan ka or masih songsang lg?

2y trước

Saya dah 34weeks, masih songsang lagi..harap2 masa terdekat ni dia pusing ke laluan dia..

sama, saya next week kena gi labour room, 34 weeks berat baby 1.8kg juga 😢

doktor cakap berat baby 2.1kg 34minggu kecil..kena pantau 2 minggu sekali sdh

sy 34w berat baby x ckup berat tp tdk jg d tahan d wad...sis ada mslh lain?

sy dah 35w berat baby dah 2.5kg , doktor kata normal, xbesar sgt xkecik sgt

Bykkan mnum susu, mkn ceklat , cheese if awk tkde kencing mnis lah hehe

sya brt baby sya 28 week Tu 1.3kg skrng sya 34 week berat baby 2.33kg

Saya hrtu scan 33minggu 2.4kg ni tgh kena tahan wad sbb ad pendarahan