34 minggu berat baby x ckup berat.

Kna tahan wat sbb berat baby 1.8 kg 34 minggu.spattutnye 2.1 kg lau dah 34 minggu.

111 Các câu trả lời

Sy 34weeks 6days bukaan dh 2cm. Ad contraction. Doakan sy.. kalau boleh nak bg cukup bulan, kesian ke baby kalau prem 😭😭

sy skrg 34w 2d , tp xthu brp dah berat baby . sbb kne tgu 36w nnt bru ad next checkup . kaki skrg asyik begkak n susut je

saya pon bby kecik 34 week5day berat bby bru 1.3kg. 18hb lgi refear o&g tunggu keputusan dri doktr beranak awal atw tak😊😊

1y trước

sis.... lahir kn bby berat brp kilo

34 weeks berat baby 1.8kg berat bdan saya pun turun naik seja 63-64..ada kah tu bahaya bila saat nnti melahirkan...

Saya baru nu scan 34minggu berat baby 1.9kg . Saya tanya doc normal tak. Doc cakap normal. Betoi ka dak hampa?

sy 33week bb dah 2kg..doc cakap maybe ckp bulan 3 kg lebih..yg no 5 hari tu sblm due 3.5 bersalin 4kg

Sy 32 minggu berat baby 1.5kg,,patutnya 1.7kg. Isnin ni nk g scan lg cek berat brpe,, minggu 34 huhu

sy scan berat baby 1.5kg je.. perlu mkn ape utk naikkan berat baby? sbb selera mkn agak kurang skrg

haritu scan kat kk elok je . pastu masa pergi dkt hospital pakar . detect baby kcik plk . aduhaiii

Sama laa saya sis skrg sya dah 34-6 day dokter ckp berat bby x mmuaskn ..skrg berat bby bru 1600g