Adaka x yg ank ibu2 5bulan masih head lag?

Klu meniarap ok kpala tegak tp bila dari position baring nk tarik ke position duduk tu kepala baby masih lembik ke blakang, x ikut tarik skali nk naik? Klu ikutkn dlm buku anak by 5bulan x headlag dh. Apa aktvti perlu buat ya? Agak rsau juga

1 Trả lời

for me its normal je. sbb kepala bby berat. it takes time. slow2 ajar duduk tegak. bila dia dh blh kawal kepala dia masa duduk, lama2 nk bdiri pun kepala akn ikut sama.

2mo trước

Ohh okk.. awal2 sy pn fikir ikt msa dia sendri tp sbb misi respond mcm spatutnya dh kna tegak la apa tu buat sy rsau juga.. TQ info sis.. if u dont mind me asking, ank sis umur brapa bru x head lag?