bagi bby mkn awal

klu bgi mkn baby awal 5 hari sblm mencecah genap 6 bulan boleh ke? akn bahaya kn baby ke? skrg bby kerap lapar susu kdg bru je bg susu dah menangis lapar lgi , lpastu mggigit je smua bnda yg ade pling kerap tgn sndiri . dia tgk kita mkn pun duk mengunyah . buat msa skrg sy cuba bg susu fm dlm teether fooder tu and dia suka .

2 Các câu trả lời

better awak ikut tarikh yg nurse bagi dekat buku dia..kene sabar sikit la huhu