Easy baby

Klu baby x lpas hearing assessment mse lahir memang easy baby k? Bole mommy share pengalaman hearing assessment x passs mse lahir. Ada something yg perlu sy risau k? #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Anak sy kena refer lepas umur dia 2 bulan lebih. So far ok je sbb diorg kata mungkin masa lahir tu liquid kat dalam telinga tu tak keluar habis. Bab easy baby tu tak jamin sis. Anak sy high demand. Dengar bunyi terkejut2. Sama je mcm baby lain