Baby 3 bulan 4 hari tak focus pada bunyi atau panggil

Klu baby main dgn adik I , I panggil atau buat bunyi dia tak nak pandang . Ini normal ke ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Cuba main flash cards dgn dia dgn suara kuat dan menarik. Banyak menyanyi dan bercakap dgn dia secara berdepan. Jika tiada perubahan, boleh maklum pada doktor pakar

2y trước

klu bermain depan dia , dia ketawa

ibu2 boleh dapatkan sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Masa puan g checkup ank mse kt klinik nurse tkde ckp ape2 ke....

2y trước

Puan ada tk beli mainan yg bunyi2 mcm ank blh pegang tu...hritu mse sye g bwa g checkup nurse tu buat cmtu nk tgk respon ank....pastu sye blik je sye sama mcm yg nurse tu buat...ank bg respon dan pndang muka sye bila sye pnggil