38week4d baby sempit dlam perut

Klo baby sempit dlam perut memang kna pksa berank ke..??tdi dri scan,so dktr ckp perut kcil so kna pksa berank sebb baby smpit..tpi sya blum ready lgi..ada2 sja ye ujian allah utk hambanya.. #frst baby

15 Các câu trả lời

Xpelh sis..utk kebaikkan baby dan sis jgk..harap dipermudahkan segalanya..

sama mcm sy...doc decide trus buat emergency czer...sbb bby dh sempit kt dlm tu

5y trước

mase tu sy bru 37weeks...

Anak pertama mmg sis dugaan saya doakan sis kuat ye nak anak kan😊

Ukuran rahim awak ikut umur baby dlm kandungan tak?

Sis ikot saje ckp doc utk kebaikan sis n anak...lagipun 38 minggu dh cukup matang paru2 baby utk keluar...insyaallah dipermudahkan segala urusan sis..banyak2 berdoa..