Nak tnya mumy² kat sni..Ank sy dh 1thun 2bln dia pgil mmy bila ada ms je..bole dkira dlm 1hr tu skli

Klau tgk budak sbya dia..Mmg drect mmy² bile perlu something.. Smlm sy ckp kt ank saya mamam.. Trs dia ikut jgak ckp mamam.. lps tu , saya try lg tnya kt dia syg mau mamam .. Trs dia x ikut dh.. NOrmal x ibu² kt sni...

1 Trả lời