cucuk kacing gigi?

Klau kita cucuk kacing gigi tu kan, mmg lengan kita akn rse berat ke? lenguh2? x slesa nyaa rasa lps kena cucuk .. mmg akan rasa mcm ni ke?

42 Các câu trả lời

Mmg mcm tu...sye nk angkat tangan pown rase ta larat je😅lenguh semacam....brhari2 jgk baru hilang sakitnye..

5y trước

Haa kn? sy rasa mcm ni laa..Ari kedua arini..Hehe

Aah sy pun rasa cmni. Tp nasib baik da diingtkn kwn2 yg cucuk kancing gigi ni sakit so ok je la

5y trước

*tekejut badak*

Sy dulu kena x plak rasa mcmni.. Tp ramai jgk ibu2 mengadu sakit lenguh mcm awk kat sini 😬

5y trước

Owhhh yker, risau pulak bila rasa sakit mcm ni.. 😣😣

Saya baring sebelah tangan cucuk sakit. Nasib baik hanya sakit 2-3 Hari. Sekarang okay.

5y trước

After fews day akan jadi okay. Untuk baby kesihatan, we need to be become strong mummy to tahan sakit and gatal. 😀

Ya btl.. Sy 2x kena sampai nk angkat tgn pn xleh.. Nk tido pn xselesa.. Lenguh smua ada

5y trước

Aah yunk nk tdo pun x selesa kan..gatal2 laa tmpt kena cucuk tu

Yup...sampai nak angkat tangan pun susah.kena mintak tolong suami dalam angkat barang2

5y trước

Kan...tapi bertahanla apakan daya

Week berapa ye kene cucuk tu? Sy dah 19w nurse xde cakap ape pun pasal kene cucuk

5y trước

nurse ada cakap. bila start dh rsa anak bergerak. dh boleh cucuk. first baby 2x cucuk.

Haah mmg lenguh smpai semggu xboleh nk tido ngiring ke tmpt kene enjit tu

5y trước

Redhaa jelaa ..😂

lenguh sangt...first time kena jarum tu, esok dia, nak pakai baju pun sakit

5y trước

Ohhh yker..Okeyy tq sis.

Nurse ada bagitahu sebelum inject. Memang rasa kebas lepas dijarum.

5y trước

I see. Tadi ada appointment tak teringat nak tanya pasal kancing gigi. Anyway thanks ya 😚