saja tanya

Klau 5 Week 5 day mcm mne rupa bayi ye?

50 Các câu trả lời

Hai mummy,nak tanya..saya 5 week hamil,sebelum ni chek upt 2 kali,ada 2 line.. masa 4 week hari tu ada scan tpi doktor kata x nmpak apa2x lagi....,so doktor suru saya dtg lagi 2 minggu ..tpi saya baca ramai yg bru 4 week doktor bagi ubat vitamin ..folic acid tuk baby...saya doktor tak bagi apa2x...tdi pgi farmasi beli ini boleh ke

2y trước

bole .. sy pon beli yg tu

sy dah 5w 6d masa 5w ada keluar sporting dan darah ketul sikit setelah 5hari br stop lepas mkn ubat..cuma sy x de rasa alahan apa2 kecuali breast sakit n pinggang...normal ka..3 hari lagi nak pegi jpa dr scan..semoga baik2 sahaja..setiap hari risau sbb hr tu ada bleading

1mo trước

Disarankan 12 minggu kebawah

Saya macam ada rasa senggugut sikit tp kdg-2 je. Skg kandungan dah 5 week. Itu normal ke? And semalam saya stress & nangis pastu ada macam darah coklat tp 1 tompok je. Ada sesape boleh jelaskan?

2y trước

sy pn sama sudah 5week mula start sakit pinggang n perut terasa cramp..26hb ni br nk scan.nurse kata klu scan pn msh tlalu awl lg..

Saya 5 weeks 6 days tapi bila check upt negatif. Banyak kali dh buat😂 berdebar saya. Harituh pergu klinik scan doktor kata macam dh ad. Dia punya tu pon macam detect. Pernah tak yang macam saya? Huhuhu

2y trước

sama. sy pun. baru lewat sehari, terus naik 2 line

Baru masuk 5 weeks! Doakan nya🤲🏻🤗

2y trước

sama la kita..semoga dpermudahkan segala urusan kita semua yer 🥰

Saya baru 5minggu 1 hari dan check upt 2x terus nampak 2 line pekat..simptom2 ada selalu sakit pinggang, rasa mual dan selera makan kurang kdg2. Perlu ke saya pergi jumpa sekarang atau perlu tunggu genapkn 2 bulan ya?

hi semua sy baru 5w2d..tapi nak tanya..belakang badan sy gatal2 n kulit jd kering sgt kat belakang badan..smpai luka kadang2 bila sy garu..kenapa ya jadi macam ni?ada sapa2 macam sy x?

2y trước

hai..saya pun macam tu..xtau apa puncanya

5 weeks nampak macam ni sis.

2y trước

gg

Saya bru 5 weeks , sakit pinggang , perut . Pastu kat ari ii kdg ii . Xselalu . On off camtuu . Normal ke macam tu ? Xdi scan doc ckp xnmpk pape lg , lg 2 weeks dtg smule untuk scan .

2y trước

Klinik swasta and kerajaan . Ni esok g klinik swasta , and time tu dh 7weeks 6day

saya baru buat upt pgi tdi...samar line..jika dikira 5 minggu 4 hri..

2y trước

saya cek upt pagi tadi naik 2line ,5minggu 3hari tapi belum pergi klinik lagi