Pregnant Period irregular

Kitaran haid 37-41 hari, hari last period 16may, 19jun positive, apps ada yg detec 5weeks, ada juga yg 7weeks, tgh dilema bila nak buat scan #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Kalau sy ikut je 1st day last period punya tarikh tu..lepastu 2 minggu lepas upt positive br pg scan..tak nak pening2..klu sis nak tau kedudukan dlm or luar rahim boleh la check terus tapi jangan gelabah pulak bila belum nmpak apa2 lagi..

1y trước

ok, tq sis