Hi Ibu2 soalan ni agak sensitif sikit..tapi share ilmu tau...

..kita mengandung tapi x bersama dgn suami sepanjng kehamilan... nnt susah buka cm ke?? betul / tidak?? ada x sape2 yng x brsama dgn suami sejak hamil dn bersalin normal?#bantusharing #ingintahu ....

2 Các câu trả lời

Actually dh nk hjung2 tu elok bersama dgn suami, dlu first born saya mmg tak bersama dgn suami, and masa air ketuban pecah, doc seluk nak tgk bukaan, doc tny puan berapa lama tak bersama dgn suami, doc kata mcm ssh nk seluk, katanya laaa.. so second bby ni sy ikhtiar start second trimester sy mula bersama suami.. kita ikhtiar je la, kot cara ni mudahkn bersalin ke pe.. huhuhu

2y trước

anak 1st sis mmng x bersama dgn suami ke?? sis salin normal kan 1st baby?..

sy dulu mase pregnen ank no 2 sepanjang pregnen suami sentuh sy 3kali shj boleh kire hihi mugkin die risaw agaknya mase tu.. sb mase awl pregnen sy de bleeding. tiapkali pregnen akn bleeding awl kehamilan.bile besalin alhamdulillah semua dipemudahkan..

2y trước

kita ni pun risau nk bersama..bukan apa x pasti benda tu sesuai utk sy ke x..sbb ada orng bleeding kN.. tapi orng2 kat sekeliling ni kalau x bersama dgn suami susah buka cm.. hmm x tahu lah... tengah pikir lagi ni