ketagih minum yogurt bliss

Ketagih minum air yogurt ni skrg kandungn 9minggu ... Boleh ke hari2 mnm ni ? Mintk pandangan ya ...

ketagih minum yogurt bliss
19 Các câu trả lời

Saya tk lalu air ni sbb dia manis sgt .. bg Saya lah😂.. tp Saya masuk semester ketiga ni ,Saya blh minat btl minum air sirap ros tu .. sblm ni tkda pn😅

5y trước

Samalah Kita sis .. janji dpt minum wlu tk manis .. dh Rasa puas hati .. bau sirap tu yg buat akk tk blh nk move on ..wangi sgt😂😂😂

Klo prgnnt senang kene kencing mnis .. kurangkn minum air manis .. sy pon dah 9minggu ... Kwn2 ngn fmly bising klo sy minum atau mkn bnda mnis ..

Bole minum tapi berpada2. Risau kandungan gula tinggi. Klu nk yogurt better mkn yg plain putih asli tu. Ada kdgun bagus utk elak keputihan.

pernah tanya nurse masa pergi checkup..nurse ckap time preggy nihh tak pantang larang pon...kecuali lepas bersalin

Awal2 mengandung saya minum bliss ni hari2 hahaha. Lepastu kan saya tukar yg marigold punya "fat free" 😅

Mcm mse preggy ank slung ..pnuh 1 periuk blnga besar botol nye 🤣 ank puteh 😌

Blh minum tp tanggung sendiri la..sume sedia maklum air2 d pasaran mmg tinggi gula...

Boleh je minum ni.. tp takut kandungan gula tinggi nnti sangkut kencing manis pula..

Sy sllu minum ni sis. Lpstu sangkut gdm. Haha jenuh nak kena g klinik 😅😂

Mse awal ske mnm air ni .. sbb nk bnde msm ,da msk trimester ke2 trus xnk da