Assalamualaikum,sy nk tnya,baby umur 1thun 2 bln blh mkn bijirin x?cth cococrunch,cornflakes??

Kesesuaian Bijirin utk bayi

6 Các câu trả lời

Cornflakes organic tu bole nk bg mcm brand simply natural. Bg oat pun ok klo ank terima.. Mcm2 bole msk.. Lempeng oat, oat cmpur buah, bubur oat.. Ni paling mudah la..

sy bagi je ape yg sy mkn dkt ank 1tahun kecuali yg pedas . kdg2 ank terima adakala luak blk .

Beli la cereal baby friendly. Brand fawwaz. Cuba search

Cornflakes ok je tp dia tajam sikit baby boleh muntah

1y trước

owh..mcm tu..mcm x sesuai la kan..

elak dlu..tunggu besar sikit

Ada gula. Better tak bg

1y trước

ok baik..bimbang jgk kalau mnis nty sng dpt diabetis pulak.. tq ye sis..atas perkongsian😊👍