Kerap kencing 36minggu, 3 hari

Kerap kencing di minggu 36 , 3 hari.. & biasanya tanda2 bersalin apa ya ? #firstbaby

2 Các câu trả lời

cirit birit/perut kerap memulas perut mengeras & sakit skali dlm 3 4 jam (fake contraction) perut mengeras & sakit contraction celah peha, pinggang, mcm senggugut + sembelit. ( 10minit-2minit kekerapan) lendir jernih/bercampur darah, bertali (mucus plug) air ketuban pecah or leaking (suddenly panties basah) tapi tiap pregnancy lain2. sis boleh try join antenatal talk. try follow page fb MommyDaddy&i. banyak tips yg diorg share. free live n webinars jugak.

Normal